تبلیغات
وبلاگ بهداشت و تغذیه - کلسترول خوب و بد چیست؟
 کلسترول خوب و بد چیست؟ ... تخصصی ,

کلسترول،ماده ای نرم و شبیه چربی که درخون و سلول های بدن وجوددارد.کلسترول به همراه پروتئین ماده لیپوپروتئین را تشکیل

می دهند که فشردگی آن LDL یا (کلسترول بد)نام دارد .مقدار زیاد از حد کلسترول بد در دیوارهای شریان ته نشین شده،سبب افزایش

انباشت پلاک می شود و خطر بروز بیماری و حمله قلبی را می افزاید.

لپوپروتئین یا فشردگی (HDL)به (کلسترول خوب یا مفید)معروف است که مقادیر زیاد آن ،خطر مرض و حمله قلبی را کاهش می دهد و بر اثر آن ،کلسترول مازاد کبد برگشته و از بدن دفع می شود.اصولا رسوب چربی در رگ قلبی از دوران طفولیت آغاز میشود.بررسی های انجام شده نشان می دهد.خوراندن غذاهای چرب و فرآورده های حیوانی حتی در کودک دوساله هم منجر به رسوب چربی در جداره رگ ها خواهد شد.در بدن مکانیزمی وجود دارد که باکاهش میزان کلسترول خون ،چربی های رسوب شده قابل برگشت شده و از جداره

رگ ها پاک می شوند.اما به مرور زمان و با افزایش سن،رسوب های چربی قابل برگشت نیستند.


نوشته شده توسط مهسا بانو دانشجوی علوم بهداشتی در تغذیه در پنجشنبه 9 مهر 1388 و ساعت 11:19 ب.ظ
 نوشته های پیشین
:: خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است:: انگور بخورید،پیر نشوید:: خوراک سوسیس و اسفناج:: کلسترول خوب و بد چیست؟:: میلک شیر عسل:: راه پیشگیری ازبیماری چشم:: کوفته ی جنوبی:: یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی:: میوه های سلامتی بخش:: فشار خون:: بیماری های گوش:: غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن:: رفع نفخ و قولنج:: کیک بستنی:: جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری
+ خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است
+ انگور بخورید،پیر نشوید
+ خوراک سوسیس و اسفناج
+ کلسترول خوب و بد چیست؟
+ میلک شیر عسل
+ راه پیشگیری ازبیماری چشم
+ کوفته ی جنوبی
+ یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی
+ میوه های سلامتی بخش
+ فشار خون
+ بیماری های گوش
+ غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن
+ رفع نفخ و قولنج
+ کیک بستنی
+ جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری

صفحات :