راه پیشگیری ازبیماری چشم ... تخصصی , 

مصرف بالای اسیدهای چرب با کاهش خطر تحلیل لکه زرد زود رس و دیر هنگام ارتباط دارد.استفاده از ماهی و دیگر غذاهای
حاوی اسید های چرب امگا-3 خطر ابتلا به تحلیل لکه زرد وابسته به سن یا
AMD را کاهش می دهد.تحلیل لکه زرد یکی از اصلی ترین علل از بین رفتن بینایی در افراد مسن به شمار می رود.رژیم غذایی که در برگیرنده مقادیر بالایی اسیدهای چرب امگا-3 باشد .38درصددر کاهش خطرAMDپیشرفته موثر است .اسیدهای چرب زنجیره بلند امگا-3بخش ضروری ومهم لایه سلول های عصبی شبکیه را تشکیل می دهد.سلول های خارجی شبکیه به طور مداوم درحال ازبین رفتن و نوسازی هستند وبه همین علت کمبوداسیدهای چرب امگا-3ممکن است باعث AMDیا تحلیل لکه زرد شبکیه در بزرگسالی شود.بنابراین رژیم غذایی غنی از امگا-3 و ماهی،یکی از راههای پیشگیری ازAMD است.|+| نظر شما ()
نوشته شده توسط مهسا بانو دانشجوی علوم بهداشتی در تغذیه در پنجشنبه 5 شهریور 1388 و ساعت 11:49 ب.ظ