تبلیغات
وبلاگ بهداشت و تغذیه - کوفته ی جنوبی
 کوفته ی جنوبی ... عمومی ,

موادلازم:

آرد نخود چی:3لیوان

گوشت چرخ کرده :250 گرم

شکر:1/3 لیوان

نمک و فلفل قرمز:به میزان دلخواه

موادلازم برای وسط کوفته:

گوشت چرخ کرده :250گرم

پیاز خلال شده:4 عدد

گردو:1/2لیوان

خلال بادام:1/3 لیوان

نمک،فلفل و ادویه :به میزان دلخواه

کشمش:1لیوان

شکر:1/3لیوان

مواد لازم برای تهیه ی سس کوفته:

پیاز خلال شده:2عدد

آب:2لیوان

شکر:2قاشق غذاخوری

تمرهندی:1/4بسته

ادویه کاری:1/2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز:1قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر:آردنخودچی ،گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل وشکررا با هم با مقداری آب ورزمی دهیم تا یکنواخت شود.

طرز تهیه ملات کوفته:ابتدا پیاز های خلال شده را سرخ می کنیم .سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.خلال بادام را اضافه کرده و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم .

سپس شکر را می ریزیم و در آخر کشمش را اضافه می کنیم و فلفل ،نمک وادویه کاری را می افزاییم.بعد از خنک شدن مواد آماده است.

طرز تهیه کوفته:ابتدا مقداری آب در ظرفی می ریزیم و کنار دستمان می گذاریم .کمی آب به دستمان می زنیم و مقداری خمیر را برداشته و کف دست پهن می کنیم .سپس مقداری از مواد وسط کوفته روی آن می گذاریم

و به صورت کوفته همه طرف آن را صاف می کنیم و این کار را ادامه می دهیم تا ملات و خمیر تمام شود.سپس روغن رادر ماهی تابه ی نچسبی گرم کرده و کوفته ها را سرخ می کنیم.

طرز تهیه سس کوفته:ابتدا پیاز خلال شده را سرخ می کنیم و2لیوان آب تمر هندی به آن اضافه می کنیم .چون آب تمر هندی شور است دیگر نیازی به نمک ندارد .سپس دو قاشق غذاخوری شکر می ریزیم و ادویه کاری و فلفل قرمز اضافه می کنیم.زمانی که مواد سس را آماده کردیم روی حرارت ملایم گذاشته و به محض اینکه اولین جوش را زد کوفته ها رابا احتیاط به شکلی که به هم نچسبد اضافه می کنیم و سپس می گذاریم 45 دقیقه دم بکشد.

نکته:این خوراک را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می کنند.

نکته:برای تهیه عصاره ی تمر هندی باید تمر هندی را با میزان ذکر شده آب ولرم کاملا ورزدهیم و عصاره ی آن را بگیریم و تفاله ی آن را کنار بگذاریم . عصاره آماده مصرف است.

نکته:این کوفته به دو روش قابل مصرف است .اول آنکه کوفته را بدون سس یعنی به صورت سرخ شده تهیه ی می کنیم. روش دوم بعد از جوش آمادن سس،کوفته ها را به مدت لازم در آن ریخته و بعد سرو می کنیم.

نکته:در روش پخت کوفته با سس،در قابلمه را به هیچ عنوان نمی بندیم چون کوفته ها از هم باز می شوند.


نوشته شده توسط مهسا بانو دانشجوی علوم بهداشتی در تغذیه در دوشنبه 2 شهریور 1388 و ساعت 01:22 ب.ظ
 نوشته های پیشین
:: خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است:: انگور بخورید،پیر نشوید:: خوراک سوسیس و اسفناج:: کلسترول خوب و بد چیست؟:: میلک شیر عسل:: راه پیشگیری ازبیماری چشم:: کوفته ی جنوبی:: یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی:: میوه های سلامتی بخش:: فشار خون:: بیماری های گوش:: غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن:: رفع نفخ و قولنج:: کیک بستنی:: جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری
+ خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است
+ انگور بخورید،پیر نشوید
+ خوراک سوسیس و اسفناج
+ کلسترول خوب و بد چیست؟
+ میلک شیر عسل
+ راه پیشگیری ازبیماری چشم
+ کوفته ی جنوبی
+ یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی
+ میوه های سلامتی بخش
+ فشار خون
+ بیماری های گوش
+ غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن
+ رفع نفخ و قولنج
+ کیک بستنی
+ جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری

صفحات :