تبلیغات
وبلاگ بهداشت و تغذیه - بستنی توت فرنگی
 بستنی توت فرنگی ... عمومی ,

بستنی توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی له شده :یک لیوان پر

خاک قند: پنجاه گرم

شیر: یک و نیم لیوان معمولی

وانیل: نصف قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ: سه عدد

طرز تهیه:

ابتدا شیر را کمی بجوشانید، سپس شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

آنگاه از صافی رد کرده و روی آتش ملایم بگذارید،سفت که شد به شکلی که به قاشق بچسبد ،مایع بستنی حاضر است،بعد درظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.

کمی که سفت شد با همزن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید. حال بستنی آماده است ،برای نگهداری بستنی در فریزر ، باید بستنی را در ظرف آلومینیومی و یا لیوان های بستنی بریزید، سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی بگذارید و درظرف را محکم باید ببندید ،ده دقیقه ،قبل از مصرف ،آن را از فریزر خارج کنید و سپس با هر میوه ای که دوست دارید آن را تزیین کنید.


نوشته شده توسط مهسا بانو دانشجوی علوم بهداشتی در تغذیه در چهارشنبه 20 شهریور 1387 و ساعت 02:09 ق.ظ
 نوشته های پیشین
:: خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است:: انگور بخورید،پیر نشوید:: خوراک سوسیس و اسفناج:: کلسترول خوب و بد چیست؟:: میلک شیر عسل:: راه پیشگیری ازبیماری چشم:: کوفته ی جنوبی:: یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی:: میوه های سلامتی بخش:: فشار خون:: بیماری های گوش:: غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن:: رفع نفخ و قولنج:: کیک بستنی:: جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری
+ خوردن آب لیمو ترش و دارچین به همراه چای مفید است
+ انگور بخورید،پیر نشوید
+ خوراک سوسیس و اسفناج
+ کلسترول خوب و بد چیست؟
+ میلک شیر عسل
+ راه پیشگیری ازبیماری چشم
+ کوفته ی جنوبی
+ یك مشت بادام ،یك خروار ارزش غذایی
+ میوه های سلامتی بخش
+ فشار خون
+ بیماری های گوش
+ غذاهایی برای بهتر دیدن و شنیدن
+ رفع نفخ و قولنج
+ کیک بستنی
+ جلوگیری از تشکیل خطوط روی شکم و بدن در زمان بارداری

صفحات :